Békés megyében történt

2021. 09. 04., szo - 07:20
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Négy közlekedési baleset és egy őrizetbe vétel.

Békés megyében 2021. szeptember 3-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, az Apor Vilmos tér és a K. Schriffert József utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy balra kanyarodó kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Gyomaendrődön, a Fő úton 9 óra után néhány perccel forgalmi okból lassított, elesett és könnyebben megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi. Békéscsabán, a Tompa, Bercsényi és Veres Péter utcák kereszteződésében 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A balesetben a személygépkocsi vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. Szarvas külterületén 20 óra 30 perc körül letért az útról és árokba csapódott egy Szentes felől Szarvas irányába tartó személygépkocsi. Az autó vezetője súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. szeptember 3-án engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy férfit. A 21 éves békéscsabai fiatalember ellen járművezetés bódult állapotban bűncselekmény miatt folyamatban van egy büntetőeljárás, amelynek során 2021. augusztus 23-án bevonták jogosítványát. Ennek ellenére autóba ült és vezetett. A rendőrök a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.