Békés megyében történt

2021. 09. 21., k - 12:04
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Vésztőn ittas járművezetés gyanúja, Sarkadon és Újkígyóson lopás miatt történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 20-án 11 óra 15 perc körül Vésztőn. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. A további légalkoholmérések is megerősítették azt, hogy az 55 éves vésztői férfi ittasan vezetett. A rendőrjárőrök ezért elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Két barkácsgépet lopott ismerőse házából egy sarkadi férfi 2021. szeptember 19. és 2021. szeptember 20. között Sarkadon. Az épület bejárati ajtaját megrongálta, majd átkutatta a szobákat, onnan vitte el a gépeket. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói a 27 éves férfit lopás elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

Szintén lopás miatt állítottak elő a rendőrök 2021. szeptember 20-án egy újkígyósi férfit. A gyanú szerint az 57 éves férfi előző éjszaka Újkígyóson, a Gyulai utcából elhozott egy lezárt kerékpárt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei kutatást tartottak nála és megtalálták az ellopott biciklit. A nyomozók lopás gyanúja miatt kihallgatták az újkígyósi férfit, a lefoglalt kétkerekűt pedig visszaadták a tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.