Békés megyében történt

2021. 09. 28., k - 09:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Köröstarcsán ittas járművezetés gyanúja, Békésen szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2021. szeptember 27-én 8 óra 15 perc körül Köröstarcsán, a Széchenyi utcából egy férfit. Tehergépkocsit vezetett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. A további légalkoholmérések eredménye is megerősítette azt, hogy a 46 éves miskolci sofőr ittasan közlekedett. Ezért a Békési Rendőrkapitányság rendőrei elvették a férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békésen, a Táncsics Mihály utcában 2021. szeptember 27-én 16 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Senki nem sérült meg, de az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a balesetet okozó autós nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.  A Békési Rendőrkapitányság a 19 éves mezőberényi férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.