Békés megyében történt

2021. 10. 25., h - 09:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság és lopás Szeghalmon, közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedés a határon.

Békés megyében 2021. október 24-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 24-én 0 óra 30 perc körül Szeghalmon. Egy férfi letépte egy ház utcafronti ablakáról a szúnyoghálót. A házban lakó férfi az ismeretlen után ment, de amikor utolérte, a rongáló megrúgta és arcon ütötte őt. Az erőszakos férfit a rendőrök előállították és büntetőeljárás indult ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2021. október 24-én tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vett egy szeghalmi férfit, mert egy házból elvitte egy nő mobiltelefonját. A ház ajtaja nyitva volt, így könnyen hozzáfért a készülékhez. A lopás miatt a rendőrök a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

Közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárást indított a Gyulai Rendőrkapitányság egy kameruni állampolgár ellen. A férfi 2021. október 24-én 23 óra előtt néhány perccel egy nemzetközi vonat utasaként kilépésre jelentkezett a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a német hatóságok által kiállított tartózkodási engedélyében az érvényességi időt átírták. A férfi nem folytathatta útját, leszállították a vonatról és gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.