Békés megyében történt

2021. 10. 28., cs - 09:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán lopás gyanúja miatt, Medgyesegyházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök két fiatalt 2021. október 27-én a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. A fiatalok békéscsabai üzletekből loptak el többek között cipőket, zoknikat, parfümöket, nyakörvet, játékot és ruhákat. Több esetben a termékekről letépték az áruvédelmi eszközt. A rendőrkapitányságon a 14 és a 15 éves fiú ellen lopás miatt indult büntetőeljárás. Emellett a nyomozók azt is vizsgálják, hogy más hasonló vagyonelleni bűncselekményt követhettek-e még el.

Medgyesegyházán, a Dózsa utcában 2021. október 27-én elfogtak a rendőrjárőrök egy nőt, aki ellen garázdaság miatt az Orosházi Járásbíróság adott ki körözést. A 28 éves medgyesegyházi nőt a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.