Belenyúlt a vezetésbe

2018. 09. 30., v - 08:42
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök egy 41 éves férfivel szemben javasolnak vádemelést.

Egy 41 éves férfi családjával utazott egy személyautó jobb első ülésén 2018. július 26-án 18 óra körül Zalaegerszegen, a Gasparich Márk utcán, amikor az autót vezető feleségével összevesztek. A férfi – mérgében – elrántotta a kormányt, a gépkocsi pedig felhajtott az út melletti járdára.

 

Bár személyi sérülés nem történt, a zalaegerszegi rendőrök a meggondolatlan zalaegerszegi férfivel szemben közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, melyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.