Belerúgott egy parkoló autóba

2019. 02. 12., k - 06:34
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Soproni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint 2018. október 14-én 8 óra körül bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Sopron belterületén egy ismeretlen elkövető megrongált egy autót. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy látta, amikor egy számára ismeretlen fiatalokból álló négyfős társaság egyik tagja belerúgott az utcán leparkolt gépkocsijába, aminek így a hátsó ajtaján egy horpadás keletkezett. A kiérkező járőrök adatgyűjtést követően rövid időn belül beazonosították és igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves M. Norbert soproni lakost.

A rendőrkapitányságon a nyomozók a férfit garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Soproni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az illetékes járási ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.