Betörésen érték tetten

2018. 01. 12., p - 09:22
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök a helyszínen elfogták a 22 éves helyi férfit.

Állampolgári bejelentés érkezett 2018. január 11-én a hajnali órákban egy szolgálatban lévő gyöngyösi rendőrhöz, miszerint ismeretlen személy egy késsel megbontotta az egyik helyi büfé oldalát és éppen be akar oda törni.

Az egyenruhások a helyszínen elfogták a 22 éves férfit, aki a büfé mellett elbújt és várta, hogy a rendőrök távozzanak a helyszínről.

K. Adriánt az egyenruhások előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött férfit fogtak el Kékcsén

Költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg a férfi.

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.