Bódultan ült a volán mögé, a rendőrök elfogták

2021. 10. 28., cs - 15:08
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Bódult állapotban vezetett egy kisteherautót egy férfi, amikor a rendőrök megállították Orosházán. Büntetőeljárás indult ellene, a rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

Lakossági bejelentés érkezett 2021. április 12-én 10 óra 45 perc körül Békés megyében a rendőrségre. A bejelentő elmondása szerint egy járművezető szemmel láthatóan bizonytalanul közlekedik kisteherautójával Gádoros felől Orosháza irányába. A megadott információk alapján a rendőrjárőrök néhány perc alatt azonosították és megállították a járművet Orosházán, a Szent István utcában. Az ellenőrzéskor a sofőr idegesen és zavartan viselkedett, mozgása koordinálatlan volt. Ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd a jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Az igazságügyi szakértői vizsgálat megállapította azt, hogy a 21 éves nyírpazonyi férfi bódult állapotban vezetett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.