Budapesti baleseti összesítő

2018. 12. 07., p - 06:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 57 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben négyen súlyosan, nyolcan pedig könnyebben megsérültek.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 6-án 17 óra 20 perckor négy autó ütközött össze Budapest X. kerületében, a Kozma utca 2. szám előtt. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Kérjük, tartsák be a közlekedési szabályokat, vezessenek óvatosan!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csepel biztonságos kerület

Budapest egyik legváltozatosabb területe, amelynek egyaránt van kertvárosi, falusias, vízparti, illetve lakótelepi és ipari része. Az egyik olyan városrész, ahol számos zöldterület található, és kedvelt a családok körében. Ám jelentős a tranzitforgalma, sokan a centrumot a Gubacsi hídon át közelítik meg mind a kerületből, mind a Csepel-szigetről. Budapest egyik legbiztonságosabb része, 78 ezren lakják 27 négyzetkilométeren.

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.