Bűncselekmény miatt körözték

2020. 02. 18., k - 07:06
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc embert állított elő, köztük hármat ittas járművezetés elkövetésének gyanúja miatt, két személyt az ellenük kiadott körözések alapján. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. február 17-én 14 óra 45 perckor Balatonalmádiban igazoltattak egy 22 éves ajkai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a nő ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki zaklatás vétség elkövetése miatt.

A járőrök a körözött személyt előállították az illetékes rendőrkapitányságra a további intézkedések megtételére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.