Bűncselekmény miatt körözték, a rendőrök elfogták

2020. 02. 16., v - 08:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, öt embert állított elő, köztük hármat ittas járművezetés elkövetésének gyanúja miatt, egyet az ellene kiadott körözés alapján. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. február 15-én 10 óra 55 perckor Balatonalmádiban igazoltattak egy ópályi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki garázdaság elkövetése miatt.

A járőrök a körözött személyt előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra a további intézkedések megtételére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.