Büntetőeljárás lett az ijesztgetés eredménye

2021. 08. 01., v - 07:34
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsival közlekedő férfi rá akart ijeszteni egy másik autósra Füzesgyarmaton, ezért az irányába kormányozott, de a manőver közben összeütközött a két jármű. A férfi megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét. Ügyének vizsgálata befejeződött, az eljárás iratait a rendőség elküldte az ügyészségre.

Közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy füzesgyarmati férfit, mert 2020. október 28-án 18 óra 15 perc körül Füzesgyarmaton, a Széchényi utca és a Szabolcs utca kereszteződésében rá akart ijeszteni egy másik autósra, ezért az irányába kormányozott, de a manőver közben összeütközött a két jármű. Az ütközésben senki nem sérült meg, de a baleset okozója megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök néhány óra alatt azonosították és előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra azt a 19 éves füzesgyarmati férfit, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.