Buszokból lopott

2018. 07. 23., h - 08:15
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök két órán belül elfogták a 20 éves ácsi férfit.

A komáromi buszpályaudvaron parkoló buszokból tulajdonított el két rádiósmagnót egy 20 éves ácsi férfi 2018. július 22-én éjszaka. A járművek ajtaját kézzel feszítette ki, így jutott be oda. Több buszba is bement, végül kettőből lopott. A komáromi járőrök amint tudomást szereztek az esetről, adatgyűjtésbe kezdtek. A helyszínen lévő kamerafelvételeket megtekintve azonosították az elkövetőt, akit két órán belül Ács-Jegespusztán elfogtak. A férfi beismerte a lopást. Az eltulajdonított műszaki cikkeket a rendőrök a háza mellett lévő fáskamrában megtalálták és lefoglalták. A 20 éves férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság. A rendőrség az elkövetőt szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.