Célba ért a levél

2021. 05. 23., v - 08:24
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy idős férfi egy levelet dobott be a dombegyházi körzeti megbízotti iroda postaládájába. A levélben arról tájékoztatta a rendőrséget, hogy ellopták a létráját. A rendőrök pár óra alatt felkutatták a lopással gyanúsítható férfit, az alumíniumlétrát pedig visszaadták a tulajdonosnak.

Levélben tájékoztatta a rendőrséget 2021. május 22-én reggel egy idős férfi arról, hogy Dombegyház, Mezőfi utcai házának az udvarából valaki elvitte a létráját. A levelet a dombegyházi körzeti megbízotti iroda postaládájába dobta be. A helyi körzeti megbízott reggel elolvasta, és értesítette a szolgálatban lévő kollégáit. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei meghallgatták a 74 éves férfit, majd keresni kezdték az alumíniumlétrát és az elkövetőt. Pár óra alatt elfogták a lopással gyanúsítható 29 éves dombegyházi férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. Az ellopott létrát is megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.