Egyedi azonosító jellel visszaélés

2019. 01. 23., sze - 08:31
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy kerkabarabási férfi ellen fejezték be a nyomozást a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 26 éves férfival szemben.

A salgótarjáni járőrök 2018. december 16-án 11 óra körül a megyeszékhely belterületén ellenőriztek egy férfit, aki egy Mercedes típusú személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a járművel a sofőr úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy azon egy Volkswagen típusú személygépjárműre kiadott szlovén hatósági jelzés volt elhelyezve. A hatóság tagjai a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megtámadták az éjjeliőrt

A budapesti rendőrök egy órán belül elfogták a négyfős társaság három tagját, negyedik társukat pedig délután, zuglói lakásából állították elő.

 

Őrizetbe vették a dílert

A vajszlói férfi gépkocsijában, illetve a lakásán megtartott kutatás során több mint 3 kilogramm kábítószert találtak a rendőrök.

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.