Egyedül és élettársával is lopott

2021. 01. 07., cs - 09:44
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

A kiskunfélegyházi nyomozók 2021. január 6-án őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint négy nappal korábban betörte egy horgászbolt kirakatát, és az üzletből 38 pecabotot tulajdonított el körülbelül nyolcszázezer forint értékben. A 28 éves férfi a sértettnek még százezer forintnyi rongálási kárt is okozott.

A nyomozók a térfigyelő kamerák felvételeit elemezték, így jutottak el a feltételezett tetteshez, akinek a lakását átkutatták. Az ellopott tárgyak jelentős része előkerült az ingatlanból, azokat a tulajdonosa azonnal visszakapta.

A férfinek nem ez volt az első bűncselekménye. Néhány hónappal korábban élettársával közösen betörtek egy helyi áruházba, ahonnan többek között szeszes italt és kozmetikumokat tulajdonítottak el.

A rendőrök előterjesztést tesznek a kétrendbeli lopással gyanúsítható férfi letartóztatásának indítványozására, míg élettársa – aki csak az egyik cselekmény során volt segítségére –, jelenleg szabadlábon védekezhet.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.