Egymásba tolta az autókat Győrben

2020. 01. 21., k - 08:34
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesetet az okozta, hogy a sofőr későn észlelte az előtte forgalmi okból álló autókat.

Győrben, a 821-es számú út felől a Nagy István út irányába közlekedett egy Ford típusú tehergépkocsi vezetője 2020. január 20-án 12 óra 45 perckor. Haladása során a Szentlélek térnél lévő kereszteződés előtt, későn vette észre az előtte forgalmi ok miatt megálló járműveket, fékezett ugyan, de megállni már nem tudott. Az autójának elejével nekiütközött egy Kia típusú gépkocsinak, amit az előtte álló, szintén Kia típusú autónak tolt, ami emiatt egy Fiat típusú jármű hátuljának csapódott. A sorozatos ütközésekben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A Győri Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy mindig figyelmesen, körültekintően, a követési távolságot figyelembe véve, valamint olyan sebességgel közlekedjenek, hogy egy esetleges forgalmi ok miatt álló jármű mögött biztonságosan meg tudjanak állni!

"...hogy mindenki hazaérjen!"

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.