Elfogás Eleken

2016. 12. 21., sze - 09:11
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Több lopás elkövetésével gyanúsítható férfit fogott el a helyi rendőrőrs körzeti megbízottja.

Eleken 2016. december 20-án a helyi rendőrőrs egyik körzeti megbízottja elfogott egy férfit, aki ellen lopás bűntett miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. A 26 éves M. M. két, Eleken történt lopás elkövetésével is gyanúsítható. Egyik rokonát és ismerősét lopta meg ugyanazon a napon, 2016. október 30-án. A 83 éves rokonától vacsorát kért, így terelte el a figyelmét. Amíg az idős asszony az ételt készítette, elvitt a ház nappalijából egy televíziót. Ezután ismerőséhez ment vendégségbe, akitől egy játékkonzolt lopott el. A televíziót eladta, az érte kapott pénzt elköltötte. A játékkonzolt a rendőrség lefoglalta.

 

Az eleki férfit 2016. december 20-án a Gyulai Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, majd átadták a Kecskeméti Rendőrkapitányság rendőreinek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.