Elfogták a rendőrök az úttesten cikázó sofőrt

2021. 10. 20., sze - 13:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A járőrök 2021. szeptember 12-én éjfél körül Csabrendek egyik utcájában lettek figyelmesek egy személygépkocsira, amely haladása során az úttest egyik oldaláról a másikra cikázott. A Sümegi Rendőrőrs munkatársai megállították a sofőrt, majd igazoltatták. Az intézkedés során a 39 éves helyi lakosnál felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alá is támasztott. A járőrök ezután további mintavételre előállították őt, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az utasok biztonságáért

A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal az 1-es villamosvonalat ellenőrizték.

 

Bolgár embercsempész rendőrkézen

A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.