Elfogták a tolvajt

2019. 09. 20., p - 09:12
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Saját nadrágja alá húzta fel a lopott ruhaneműt Szigetváron egy 17 éves fiú.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a fiatalkorút, aki nadrágot lopott egy szigetvári áruházból. A 17 éves szellői fiú 2019. szeptember 19-én 14 óra körül Szigetváron, az egyik áruházból úgy tulajdonított el egy nadrágot, hogy a rajta lévő áruvédelmi eszközt eltávolította, majd a nadrágot a sajátja alá felhúzta. A tolvajt a rendőrök beazonosították, majd előállították a rendőrkapitányságra.

A fiatalkorú ellen lopás miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.