Ellopta a zenét

2019. 09. 16., h - 10:29
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetvári rendőrök másnap elfogták azt a férfit, aki a gyöngyösmelléki falunapról magával vitte a keverőpultot.

Egy férfi tett feljelentést 2019. szeptember 15-én délelőtt a rendőrségen azért, mert előző este a gyöngyösmelléki falunapon ellopták a keverőpultját. A rendőrök beazonosították, majd másnap elfogták a lopással gyanúsítható 31 éves helyi férfit. A tolvaj szeptember 14-én 21 óra 45 perc és 22 óra között a Gyöngyösmelléken megtartott falunapon felemelte, majd elvitte a zenésznek felállított asztalról a keverőpultot. Az ellopott mixert a rendőrök a férfi lakásán tartott kutatás során megtalálták, és lefoglalták.

A férfit előállítását követően kihallgatták gyanúsítottként, a bűncselekmény elkövetését elismerte. Ellene lopás miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.