Ellopta, leadta.

2020. 02. 12., sze - 14:54
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az oroszlányi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki egy bokodi ingatlanból lopott.

Eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2019 szeptembere és 2020 februárja között egy használaton kívüli bokodi ingatlanból eltulajdonította a teljes fűtési rendszert, valamint egyéb használati tárgyakat. A rendőrök, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, adatgyűjtést végeztek, amelynek során sikerült a tettest azonosítani, és 2020. február 11-én oroszlányi lakásáról a rendőrkapitányságra előállítani. A nyomozók a 26 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki azt állította, hogy a fűtésrendszerhez tartozó rézcsöveket leszerelte, és az egyik MÉH telepen adta le.  S. János ellen lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fél tucat határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.