Előzött és balesetet okozott a sofőr, a rendőrök eljárást indítottak ellene

2020. 10. 20., k - 12:33
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte a 28 éves badacsonytomaji férfi ügyében folytatott vizsgálatot.

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság egy 28 éves badacsonytomaji lakossal szemben. Az eljárás adatai alapján a férfi 2020. augusztus 14-én, délelőtt autójával Veszprém felől Tapolca irányába közlekedett. Haladása során egy jobbra ívelő kanyarban az előtte haladó gépkocsi előzésébe kezdett, és összeütközött a szemből érkező autóval. A baleset következtében a szabályosan haladó jármű sofőrje súlyos, míg a hátsó ülésen helyet foglaló utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A 28 éves badacsonytomaji sofőrt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.