Elterelték a sértett figyelmét, majd meglopták

2021. 07. 19., h - 11:01
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A pécsi rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket.

A nyomozók 2021. július 18-án gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves ellendi férfit és 59 éves édesapját. A gyanú szerint az apa és a fia előző nap reggel előzetes egyeztetést követően megjelentek egy pécsi idős asszony lakásán azzal, hogy egy mosógépet szállítanak ki neki. A nő beengedte őket a lakásába, majd amíg a fürdőszobát takarította, hogy előkészítse a mosógép helyét, a két férfi 40 000 forintot tulajdonított el az egyik szekrényből a figyelmetlenségét kihasználva. Ezután a két férfi beült az autójukba, majd távoztak. A nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogták és előállították őket a rendőrkapitányságra.

Ellenük lopás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.