Eltiltás hatálya alatt ittasan vezetett, de elfogták

2020. 02. 22., szo - 14:44
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök őrizetbe vették a férfit.

A körzeti megbízottak 2020. február 21-én 20 óra 50 perckor Kaposvár belterületén ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közeledő férfit, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Megállapították, hogy a motorost a Kaposvári Rendőrkapitányság a járművezetéstől korábban már eltiltotta.

Az egyenruhások a 41 éves O. Sándort elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.