Eltiltás hatálya alatt vezetett

2017. 11. 21., k - 10:14
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas vezetés gyanúja is felmerült egy érdi kamionosnál, aki nem tudott elbújni a zalai rendőrök elől.

A Közlekedési Felügyelet munkatársai 2017. november 21-én 16 óra 10 perckor a zalai rendőrök segítségét kérték, mivel Teskándon egy kamion sofőrje az ellenőrzése közben a közeli mezőgazdasági területen keresztül elmenekült. A helyszínre érkező járőröket egy órán belül a szomszédos Babosdöbréte körzeti megbízottja értesítette, hogy az italozóban megtalálta a teherautó vezetőjét.

Az 56 éves érdi férfi adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy több bírósági határozat is hatályban van, melyekben jogerősen eltiltották őt a járművezetéstől.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások mintavétel végett előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Ellene a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.