Eltiltás hatálya alatt vezetett

2017. 11. 21., k - 10:14
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas vezetés gyanúja is felmerült egy érdi kamionosnál, aki nem tudott elbújni a zalai rendőrök elől.

A Közlekedési Felügyelet munkatársai 2017. november 21-én 16 óra 10 perckor a zalai rendőrök segítségét kérték, mivel Teskándon egy kamion sofőrje az ellenőrzése közben a közeli mezőgazdasági területen keresztül elmenekült. A helyszínre érkező járőröket egy órán belül a szomszédos Babosdöbréte körzeti megbízottja értesítette, hogy az italozóban megtalálta a teherautó vezetőjét.

Az 56 éves érdi férfi adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy több bírósági határozat is hatályban van, melyekben jogerősen eltiltották őt a járművezetéstől.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások mintavétel végett előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Ellene a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.