Eltiltás hatálya alatt vezetett két férfi

2020. 06. 04., cs - 09:19
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem történt személyi sérüléses baleset.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A balesetek egyikénél a gépjárművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök továbbá két ittas sofőrrel szemben indítottak eljárást, akik közül az egyik, egy 45 éves hatvani férfi 2020. június 3-án délután segédmotor kerékpárjával úgy közlekedett Hatvan belterületén, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, mivel 2022. október 7-ig a közúti járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A férfit a rendőrök előállították, majd járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A rendőrök Tarnaszentmiklós, Fő utcában igazoltattak egy személyautóval közlekedő 29 éves pélyi lakost 2020. június 3-án 19 óra 20 perckor. Az intézkedéskor a járőrök megállapították, hogy a sofőrt 2021. május 3-ig eltiltották a járművezetéstől. A férfit előállították a városi rendőrkapitányságra és szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.