Eltiltás hatálya alatt vezette tehergépkocsiját

2019. 11. 26., k - 08:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették a molnári férfit.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. november 25-én 15 órakor Letenyén, a Bajcsy Zsilinszky utcában ellenőriztek egy Seat típusú tehergépkocsival közlekedő 58 éves molnári férfit. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a személyt a Nagykanizsai Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, ezért a férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.