Eltiltott és körözött vezetőt fogtak el

2019. 12. 04., sze - 09:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és tizenkettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe, hat főt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tíz embert állítottak elő, köztük három személyt ittas járművezetés gyanúja miatt.

A járőrök 2019. december 3-án 10 óra 20 perckor Várpalotán, a Veszprémi úton igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 37 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a járművezetővel szemben a Várpalotai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mert nem fizette be a rá kiszabott pénzbírságot. Világossá vált az is, hogy a férfi úgy vezette a járművét, hogy a Veszprémi Rendőrkapitányság 2020. május 3-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök a sofőrt előállították a helyi rendőrkapitányságra, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. A pénzbüntetést pedig a férfi egyik ismerőse befizette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.