Eltiltották, mégis vezetett

2019. 03. 18., h - 08:27
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe, továbbá hét főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Nyolc embert állítottak elő, köztük öt személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2019. március 17-én délelőtt Pápa belterületén igazoltattak egy gépkocsival közlekedő 63 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Pápai Járásbíróság 2019. szeptember 19-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök a férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.