Eltiltották, mégis vezetett

2019. 03. 18., h - 08:27
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe, továbbá hét főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Nyolc embert állítottak elő, köztük öt személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2019. március 17-én délelőtt Pápa belterületén igazoltattak egy gépkocsival közlekedő 63 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Pápai Járásbíróság 2019. szeptember 19-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök a férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ruhaüzletből loptak

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

 

Rendőrnek adták ki magukat a csalók

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik magukat rendőrnek kiadva, majd hatósági intézkedést színlelve pénzt vettek el egy férfitól.

 

Gyerekgyilkosság Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon befejezték a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 6 éves szekszárdi kislány ügyében indított büntetőeljárást.