Eltiltották, mégis vezetett

2020. 12. 03., cs - 07:38
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, öt embert fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Hét személyt állítottak elő, köztük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőre Balatonfűzfő külterületén igazoltatott egy autóval közlekedő 32 éves szekszárdi lakost 2020. december 2-án, 16 óra 30 perckor. Az intézkedés során a rendőr megállapította, hogy a sofőrt a Szekszárdi Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés miatt 2021. január 2-ig eltiltotta a járművezetéstől. A férfit a járőr előállította, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette, majd a rendőrök a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Önként jelentkezett

A rendőrkapitányságra önként ment be az a férfi, aki péntek este egy közlekedési baleset részese volt Debrecenben. A gyanú szerint a jármű vezetője megállás nélkül elhagyta a helyszínt.