Eltűnés miatt keresték

2020. 01. 28., k - 07:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, nyolc főt fogott el, köztük egy embert az ellene érvényben lévő körözés miatt. Négy személyt állítottak elő, közülük egy főt ittas járművezetés gyanúja miatt.

A járőrök Veszprém belterületén igazoltattak egy fiút 2020. január 27-én 12 óra 30 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 17 éves fiatallal szemben a Veszprémi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki eltűnés miatt. A fiút előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd átadták a hozzátartozójának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a cserbenhagyó

Őrizetbe vették a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint terepjárójával elütött, majd magárahagyott egy motorost Csengele közelében.

 

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Egy tehergépjármű műszaki mentése miatt Martonvásár közelében, a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak a gépjárművezetők!