Eltűnés miatt keresték őket

2020. 04. 30., cs - 08:30
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe és két személyt fogott el. Hat főt állítottak elő, közülük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök Veszprémben, a Kossuth utcán igazoltattak két fiút 2020. április 29-én 15 óra 45 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 16 és 17 éves fiatalokkal szemben a Veszprémi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki eltűnés miatt. A fiúkat előállították, majd átadták a hozzátartozóiknak.

A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletben szereplő korlátozó intézkedések megszegése miatt 2020. március 28. 0 óra és 2020. április 29. 24 óra közötti időszakban Veszprém megyében a rendőrök összesen 80 alkalommal éltek a figyelmeztetés lehetőségével, 392 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 353 szabálysértési feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.