Elvitte a szeszes italt és a pénzt a pincéből

2018. 10. 12., p - 14:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A várpalotai rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak egy 38 éves férfi ellen.

A rendőrségre 2018. október 10-én kora reggel érkezett bejelentés, hogy egy várpalotai családi házhoz tartozó pincéből ismeretlen tettes házi készítésű szeszes italt és készpénzt tulajdonított el összesen több tízezer forint értékben. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt és gyanúsítottként hallgatták ki. A 38 éves helyi férfi elismerte, hogy 2018. október 9-én késő este bement a várpalotai ingatlan pincéjébe, ahonnan pálinkát, bort és egy dobozban tartott aprópénzt lopott el.

A gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával a nyomozók megtalálták a készpénz egy részét, azt lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának.

A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai.

lopás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.