Elvitte a szeszes italt és a pénzt a pincéből

2018. 10. 12., p - 14:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A várpalotai rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak egy 38 éves férfi ellen.

A rendőrségre 2018. október 10-én kora reggel érkezett bejelentés, hogy egy várpalotai családi házhoz tartozó pincéből ismeretlen tettes házi készítésű szeszes italt és készpénzt tulajdonított el összesen több tízezer forint értékben. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt és gyanúsítottként hallgatták ki. A 38 éves helyi férfi elismerte, hogy 2018. október 9-én késő este bement a várpalotai ingatlan pincéjébe, ahonnan pálinkát, bort és egy dobozban tartott aprópénzt lopott el.

A gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával a nyomozók megtalálták a készpénz egy részét, azt lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának.

A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai.

lopás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.