Engedély nélküli vezetés miatt kerültek fogdába

2021. 09. 17., p - 08:53
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A somogyi rendőrök két sofőrt vettek szabálysértési őrizetbe.

A közlekedésrendészeti járőrök 2021. szeptember 16-án 7 óra 5 perckor Kaposváron igazoltattak egy gépkocsivezetőt. Megállapították, hogy a 69 éves helyi lakos nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ezért előállították a rendőrkapitányságra, majd engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.  

Az igali körzeti megbízottak ugyanaznap 15 óra 23 perckor Somodoron intézkedtek egy járművezetővel, aki soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A 46 éves helyi férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a fogdába vitték.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a hatályba lépett szigorítás alapján 2021. május 14-től már eltiltási határozat nélkül is őrizetbe kerülhetnek azok a járművezetők, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!