Építőipari mérőműszereket lopott

2019. 05. 03., p - 09:06
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy zagyvaszántói asszonyt hallgattak ki gyanúsítottként.

Székesfehérvárra, egy Balatoni úti bevásárlóközpontba kértek rendőri segítséget lopás miatt, 2019. május 2-án délután. Az intézkedő egyenruhások a helyszínen elfogtak egy 40 éves zagyvaszántói asszonyt, aki a rendelkezésre álló adatok szerint egy lézeres távolságmérő eszközt, valamint két szintező műszert tulajdonított el úgy, hogy megrongálta az áruvédelmet szolgáló biztonsági széfereket. A nő ezt követően fizetés nélkül próbált meg távozni az áruházból, de a biztonsági szolgálat munkatársa tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig feltartoztatta. A járőrök az asszonyt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Halálos baleset a 8-as számú főúton

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött, öt személy megsérült, két fő életét vesztette Városlődnél, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.