Fadarabbal ütött

2019. 12. 09., h - 08:50
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A soproni nyomozók súlyos testi sértés kísérlet bűntettének elkövetésével gyanúsítanak egy 39 éves helybéli férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. december 8-án 4 óra 17 perckor, miszerint Sopronban, Papréten - egy romos ingatlan területén - egy helybéli férfit bántalmaztak. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy az épületben italozó társaság egyik férfi tagja - előzetes szóváltás nélkül - egy fadarabbal, több alkalommal fejbe vágta a sértettet, aki megsérült.

A 36 éves sérültet a mentők kórházba vitték, a bántalmazót az egyenruhások a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. A 39 éves P. Józsefet a nyomozók súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.