Falujába járt lopni

2018. 07. 01., v - 07:33
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy 25 éves újudvari férfival szemben.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított három újudvari épületbe ment be lopási szándékkal. Egy családi házba a nyitott padlásajtón keresztül jutott be, ahonnan készpénzt, fagyasztott-, valamint füstölt húst lopott el. Egy másik házba a nyitott ajtón keresztül jutott be, ahonnan egy mobiltelefont és egy mellényt vitt magával. Egy vállalkozás telephelyére bár bement, ellopnia nem sikerült semmit, de rongálással közel ötvenezer forint kárt okozott.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 25 éves újudvari férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.