Fejér megyében történt

2019. 05. 07., k - 08:48
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Körzeti megbízottak 2019. május 6-án délután  Mezőfalván, a Bartók Béla utcában egy 16 éves lepsényi lakos igazoltatása során megállapították, hogy a fiatalt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi. Az egyenruhások fiatalkorú személyt elfogták, a helyi rendőrőrsre előállították, majd nevelőjének átadták.

Személyi sérüléssel járó közúti balesethez kértek rendőri segítséget 2019. május 6-án kora reggel a 7202-es számú útra. Egy Opel típusú jármű vezetője Nádasdladány felől Sárszentmihály irányába közlekedett. A sofőr haladása során nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg az autó sebességét, emiatt járműve a nedves útfelületen megcsúszott, és az útmenti árokba csapódott. A baleset során a járművezető hölgy megsérült, az autó megrongálódott. Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.