Fejér megyében történt

2019. 06. 15., szo - 07:52
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Járművezetéstől eltiltottal és körözött személyekkel is intézkedtek a Fejér megyei rendőrök.

Polgárdiban a járőrök 2019. június 13-án késő este intézkedtek egy 30 éves siófoki férfival, akiről megállapították, hogy az autóját úgy vezette, hogy őt a Siófoki Rendőrkapitányság jogerősen eltiltotta a vezetéstől. A férfit előállították a rendőrségre és szabálysértési őrizetbe vették.

Bicskén a rendőrök egy 21 éves oroszlányi férfit igazoltattak 2019. június 14-én reggel. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy a férfit a Tatabányai Járásbíróság és az Oroszlányi Rendőrkapitányság is körözi. A férfit a járőrök elfogták és a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ugyanezen a napon valamivel éjfél után a Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei Velencén igazoltatták az autójával közlekedő 26 éves érdi férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi körözését az Érdi Járási Hivatal rendelte el, mivel nem fizette be egy korábbi bírság pénzbüntetését. A férfit a rendőrök elfogták és a fogdába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.