Fejér megyében történt

2019. 06. 15., szo - 07:52
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Járművezetéstől eltiltottal és körözött személyekkel is intézkedtek a Fejér megyei rendőrök.

Polgárdiban a járőrök 2019. június 13-án késő este intézkedtek egy 30 éves siófoki férfival, akiről megállapították, hogy az autóját úgy vezette, hogy őt a Siófoki Rendőrkapitányság jogerősen eltiltotta a vezetéstől. A férfit előállították a rendőrségre és szabálysértési őrizetbe vették.

Bicskén a rendőrök egy 21 éves oroszlányi férfit igazoltattak 2019. június 14-én reggel. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy a férfit a Tatabányai Járásbíróság és az Oroszlányi Rendőrkapitányság is körözi. A férfit a járőrök elfogták és a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ugyanezen a napon valamivel éjfél után a Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei Velencén igazoltatták az autójával közlekedő 26 éves érdi férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi körözését az Érdi Járási Hivatal rendelte el, mivel nem fizette be egy korábbi bírság pénzbüntetését. A férfit a rendőrök elfogták és a fogdába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.