Fejér megyében történt

2020. 03. 25., sze - 08:08
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogások és biztonsági intézkedés a megye városaiban.

A Polgárdi Rendőrőrs járőrei 2020. március 24-én délelőtt elfogtak egy 25 éves érdi lakost, akinek a körözését a Székesfehérvári Rendőrkapitányság zaklatás vétség miatt korábban elrendelte. A férfit a rendőrségre előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton ellenőriztek a rendőrök 2020. március 24-én hajnalban egy 32 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság elzárás letöltése végett körözi. A kisapostagi lakost az egyenruhások elfogták, majd a rendőrségre előállították, ahonnan a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ugyanazon a napon délután szintén Dunaújvárosban figyeltek fel a járőrök egy utcán fekvő férfira, aki nehezen kommunikált. A rendőrök a 33 éves férfihoz mentőt hívtak, amely ellátást követően a kórházba szállította a segítségre szorulót.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.