Fejér megyében történt

2020. 05. 29., p - 08:27
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság Bicskén, elfogás Dunaújvárosban.

A Bicskei Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2020. május 28-án két férfival szemben.  A 33 éves és a 19 éves helyi lakosok Bicskén, a Kossuth Lajos utcában szóváltásba keveredtek, majd dulakodni kezdtek. Ennek során a földre kerültek, ahol tovább folytatták a verekedést, melynek folytán egyikőjük megsérült. A bicskei nyomozók a két férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

 

Dunaújvárosban, 2020. május 28-án délután járőrök elfogtak egy férfit, akinek körözését korábban a Szegedi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt elrendelte. A 49 éves tiszalúci lakost az egyenruhások a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol csalás szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.