Fejér megyében történt

2020. 08. 11., k - 08:41
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogás Polgárdiban, Bicskén és Perkátán.

Polgárdiban, a Batthyány utcában ellenőriztek a járőrök 2020. augusztus 10-én délben egy személygépkocsit, és annak 58 éves vezetőjét. Az intézkedés során a fülei sofőrrel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett. A férfit az egyenruhások elfogták, mintavételre előállították, a vezetői engedélyét a helyszínen elvették, és büntető feljelentést tettek ellene.

A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei Bicskén, a vasútállomáson igazoltattak 2020. augusztus 10-én délután egy 29 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy kábítószer birtoklása bűncselekmény miatt a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A férfit a rendőrök elfogták, őrizetbe vették, majd a kijelölt fogdába vitték.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy 31 éves perkátai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020. augusztus 9-én 17 óra és 2020. augusztus 10-én 8 óra között befeszítette Perkáta egyik családi házának ajtaját, és a lakásból televíziót, laptopot, egyéb személyes tárgyakat vitt el. Az elkövető lakóhelyén tartott kutatás során az ellopott tárgyakat a rendőrök megtalálták, és visszaadták a tulajdonosnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.