Fejér megyében történt

2020. 09. 15., k - 07:51
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Eltűnés miatt körözött személyt találtak és ittasan balesetező kerékpárossal szemben intézkedtek a rendőrök.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei eltűnés miatt körözött fiút találtak meg 2020. szeptember 14-én délután Székesfehérváron, a Piac téren. A 17 éves fiatal engedély nélkül volt távol otthonától, ezért őt a rendőrök biztonságba helyezték, majd meghallgatását követően nevelőinek átadták.

Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 25 éves tabajdi lakos 2020. szeptember 14-én délután a 8111-es számú úton Tabajd irányából Vál felé haladt. A motoros nem követte az út vonalvezetését, ennek következtében a menetirány szerinti jobb oldali árokba hajtott, és a járműről leesett. A baleset során a férfi megsérült. A helyszíni szemle alkalmával megállapítást nyert, hogy a sofőr bukósisakot nem viselt, vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ami miatt mintavételre előállították. A további mérések eredménye is igazolta az ittas járművezetést. Vele szemben, az elkövetett jogsértések miatt a Bicskei Rendőrkapitányság folytatja le az eljárást.

..

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

18 embert fogtak el a rendőrök

Egy román kisbuszt vezettek ki a Pest megyei rendőrök, a sofőrt és társát, valamint 16, magát afgán állampolgárnak valló migránst állítottak elő.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.