Fejér megyében történt

2020. 11. 05., cs - 09:23
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Távoltartás szabályait megszegő férfit vettek őrizetbe, és lopás miatt körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök 2020. november 4-én reggel egy kulcsi ingatlan udvaráról előállítottak egy 33 éves pusztaszabolcsi férfit. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint ugyanis a férfi – akivel szemben a Dunaújvárosi Járásbíróság megelőző távoltartást rendelt el - volt élettársa otthonához visszatért, és zaklatta a nőt. A bejelentést követően a rendőrök a jogsértőt a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd meghallgatták és őrizetbe vették.

 

Az egyenruhások 2020. október 4-én délután Gárdonyban, a Balassi Bálint utcában ellenőriztek egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Gárdonyi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el lopás vétség elkövetése miatt. A megalapozott gyanú szerint a 19 éves budapesti lakos 2020. július 2-án éjszaka egy velencei helyszínről elektronikai termékeket tulajdonított el. A nyomozók a férfit kihallgatták, majd szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.