Fejér megyében történt

2021. 01. 22., p - 08:44
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Eltiltás hatálya alatt vezettek, de a rendőrök ennek hamar véget vetettek.

A járőrök 2021. január 21-én 9 óra 44 perckor Enyingen, a Bocskai utcában ellenőriztek egy járművet és annak sofőrjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 35 éves mezőszentgyörgyi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel őt korábban a Székesfehérvári Rendőrkapitányság járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A férfit a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd meghallgatását követően őrizetbe vették.

Ercsiben, a Rákóczi úton ellenőriztek az egyenruhások egy gépkocsit és annak vezetőjét 2021. január 21-én 10 óra körül. Az 50 éves helyi lakos vezetői engedélyét nem tudta a hatóság részére bemutatni, mivel azzal nem rendelkezett, őt korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A férfit a járőrök az Ercsi Rendőrőrsre előállították, ahol eljárást indítottak vele szemben.

2021. január 21-én a délutáni órákban Kőszárhegyen, a Szabadság utcában a rendőrök ellenőriztek egy járművet és annak sofőrjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 20 éves fehérvári lakost a Székesfehérvári Rendőrkapitányság korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A férfit a járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.