Fejér megyében történt

2021. 09. 15., sze - 09:15
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Parfümöket akart eltulajdonítani, a rendőrök elfogták.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. szeptember 14-én 8 óra 35 perckor, hogy Székesfehérváron a Palotai úton lévő áruházból egy 22 éves helyi lakos ruházatába rejtve kísérelt meg eltulajdonítani parfümöket úgy, hogy azokról az áruvédelmi eszközöket eltávolította. A helyszínre kiérkező rendőrök a lopás elkövetőjét elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatását követően őrizetbe vették, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.