Fejér megyében történt

2021. 09. 22., sze - 09:04
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseménye.

 

A járőrök Móron, a Deák Ferenc utcában ellenőriztek 2021. szeptember 21-én délután egy 66 éves helyi lakost, aki segédmotoros kerékpárral közlekedett úgy, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. További megállapítást nyert, hogy a férfi a jármű vezetésére érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A sofőrt a rendőrök további mintavételre a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol szabálysértési és büntetőeljárás indult ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.