Fórum a közbiztonság jegyében

2018. 11. 20., k - 11:34
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dabasi Rendőrkapitányság konzultációs fórum keretében értékelte az illetékességi területe közbiztonsági és bűnügyi helyzetét.

Az összejövetelen az illetékességi területhez tartozó érintett települések polgármesterei, delegált képviselői, a területen működő polgárőrségek vezetői, valamint a közoktatási intézmények vezetői is részt vettek.

A fórum keretében Szabó László r. alezredes bűnügyi osztályvezető beszámolt az elmúlt időszak eredményeiről, az illetékességi terület közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetéről, annak alakulásáról. A beszámoló kapcsán a fórumon jelenlévők kérdéseket intézhettek a rendőrség képviselőihez, majd a résztvevők  kölcsönös támogatásukról erősítették meg egymást, melynek kiemelt célja az érintett települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, további javítása, valamint a bűnmegelőzés területén végzendő közös feladatok még hatékonyabbá tétele a jövőben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.